Stavebnicu nádržkového vagónu Raj / Uacs na prepravu cementu z foriem bývalej firmy LPH pozná hádam každý modelár "zlatého stredu" teda veľkosti TT. Stavebnica už na dnešnú dobu tamer dokonalých modelov nespĺňa naše požiadavky a tak je na trhu množstvo doplnkov, ktoré vylepšujú vzhľad tejto stavebnice. Ide hlave o doplnky od Detailu, zábradlie na brzdársku plošinu, rakva  MojeTT, rezinový rám SDV alebo komplexne poňanú prestavbu TT Jeník. Existuje teda veľa možností ako vylepšiť pôvodnú stavebnicu ide hlavne o to vybrať si koľko financií do modelu investovať.

Z týchto všetkých doplnkových sád iba jedna rieši poklopy samotných nádržiek na cement. Je to práve ta s najvyššou cenou. Na trhu teda chýbal samostatný set poklopov. Myšlienku samostatného leptu s poklopami pretavil do skutočnosti modelár Radoslav Janek, ktorý bol dokonca ochotný spraviť dokumentáciu na skutočných vozňoch. Za čo sa mu chcem aj touto formou poďakovať.

Samotné poklopy sa skladajú z dvoch dielov, ktoré treba k sebe prispájkovať alebo prilepiť sekundovým lepidlom. Táto mini zostava sa následne prilepí na "cibuľe" vozňa, na ktorých treba pôvodné hranaté plastové poklopy odbrúsiť. V sade sú ešte aj okapové plechy pod výpustné "choboty" na rakvu a rám podvozku.